Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan
Vrijblijvende offerte

Installatie

CV Installatie

Centrale Verwarming is in elke woning noodzakelijk maar dan wel met voldoende capaciteit en aangepast aan de EPN (Energie Prestatie Norm) en berekend op het type woning waar CV wordt toegepast.

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Intergas, Remeha, ITHO maar op verzoek kunnen ook andere merken ketels worden geïnstalleerd.

Volgens de installatie normering worden complete installaties aangebracht onder volledige garanties.

Aanvullend worden de radiatoren van verschillende fabrieken toegepast van diverse afmetingen en volume met en zonder thermostaatkranen waar nodig.

Natuurlijk wordt de installatie met de rookgasafvoer bovendaks geleverd met een moderne kamerthermostaat. Uiteraard kunt u ook kiezen voor vloerverwarming. Onze specialisten geven U alle informatie om samen met U een juiste keuze te maken.

Elektrotechnische Installaties

Wij vinden met z’n allen dat het voor de hand ligt, op één knop te drukken of te draaien en er is licht…

Echter voordat dit tot stand komt, moet er veel gebeuren.

Een lichtplan is essentieel in elk huis of je over duurzaam of energiezuinig spreekt of over sfeerverlichting. Altijd weer is verlichting van een woning een sluitpost op de balans.

Oude woningen zijn zeer brandgevaarlijk en vaak is de bedrading in ijzeren leidingen oud en dient dan ook vervangen te worden onder de normering NEN 1010 5e druk. Dit geldt eigenlijk voor de gehele E-installatie.

Na het testen van een oude installatie gebeurt het regelmatig, dat de hele installatie moet worden aangepast met meerdere groepen, schakelaars en wandcontactdozen.

En natuurlijk kunt U kiezen uit diverse merken en kleuren. Onze adviseurs geven U graag alle informatie om een juiste beslissing te nemen.