Twijfel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan
Vrijblijvende offerte

Disclaimer

Disclaimer

Algemeen
Op de toegang tot en het gebruik van deze website van samvastgoed.nl (SAM VASTGOED BOUW BV) zijn, naast de toepasselijke wetgeving, de onderstaande bepalingen en voorwaarden van toepassing. Bij het gebruik van elk onderdeel of aspect van de samvastgoed.nl (SAM VASTGOED BOUW BV) website, gaat u akkoord met deze disclaimer. Indien u het niet eens bent met deze bepalingen en voorwaarden, bezoek deze website dan niet.

Inhoud
Deze website heeft uitsluitend tot doel het verschaffen van informatie. De informatie op deze website is te goeder trouw door samvastgoed.nl (SAM VASTGOED BOUW) samengesteld en wordt aangeboden zoals zij werd samengesteld.

Auteursrechten en handelsmerken
Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst en afbeeldingen) zijn eigendom van SAM VASTGOED BOUW BV of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar. Het is personen die toegang hebben tot deze website toegestaan om fragmenten van deze website te openbaren, op te slaan, te verveelvoudigen en te verspreiden, echter in alle gevallen uitsluitend voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciƫle doeleinden. Verveelvoudigingen mogen niet worden verstrekt verkocht met het oog op zakelijk gewin, noch worden gewijzigd, of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Met betrekking tot alle handelsmerken, emblemen en afbeeldingen c.q. fotomateriaal die op deze website worden weergegeven is samvastgoed.nl (SAM VASTGOED BOUW BV) hetzij rechthebbende, hetzij eigenaar.

Contact
Geeft de informatie hierboven geen antwoord op uw vragen? Neem dan contact op met SAM VASTGOED BOUW BV via info@samvastgoed.nl